Svalbard – Nordenskiöld- og Sabineland 2022

Drømmer du om å gå på ski på Svalbard, men føler du ikke har nok erfaring til å gjøre det på egenhånd? Da er dette turen for deg. Våre erfarne guider vil sørge for at du får en uforglemmelig tur, som ikke krever like mye av deg som lengre ekspedisjoner.

Åpen for påmelding! Svalbard 7. Mai - 14. Mai

Finnmarksvidda på langs

Uansett om du drømmer om en skikkelig lang ekspedisjon i fremtiden eller om du bare har lyst på en smak av ekspedisjonslivet – er dette en super tur og god erfaring å ta med seg videre!

Vi starter i Stabbursdalen, hvor vi raskt er inne i Nasjonalparken og scooterfritt område. Her tråkker vi egne spor gjennom verdens nordligste furuskog og fortsetter videre mens landskapet veksler mellom jevnt bølgende vidder, fjellkolleterreng og snaufjell. Denne skituren over Finnmarksvidda til Karasjok er en av verdens flotteste skiturer!

Dette er det beste av Finnmark!

Åpen for påmelding! Finnmarksvidda 6. Februar - 12. Februar 2022

Havkajakk Skottland

Skottland byr på betagende natur og landskap, bortgjemte bukter, korallstrender, små øyer, panoramautsikt og mulighet til å oppleve marint dyreliv på nært hold.

Skottland September - Oktober

Nansenruta over Grønland 2022

Nå kan du bli med oss på en helt unik kryssing av Grønlandsisen. Høsten 2022 seiler vi til østkysten på Grønland og går samme ruten som Fridtjof Nansens og hans menn gikk i 1888. Fra Umivik i Øst til Austmannadalen i Vest.

Åpen for påmelding! Grønland 20. august 2022 - 22. september 2022

Svalbard – “off the grid”

Svalbard, med sin plassering midt mellom Nordpolen og fastlandsnorge, er et av verdens mest eksotiske reisemål og byr på en fascinerende natur. Våre turer og ekspedisjoner til Svalbard er skreddersydde og målet er å realisere dine drømmer med vår kompetanse.

Svalbard Mars - Mai