Vi har funnet et område på Spitsbergen hvor veldig få andre tar turen. Samtidig ligger det ikke langt unna Longyearbyen og er et perfekt sted for en skikkelig “off the grid” opplevelse. Området er et spektakulært breområdet, med dramatiske topper og ubeskrivelig utsikt. I denne villmarken, der isbjørnen regjerer og naturen er urørt, lager vi våre egne spor innover i det arktiske riket.

Vi starter turen med en båttur, som tar oss til startpunktet for ekspedisjonen. Vi blir hentet på samme sted når turen er over.

En skitur på Svalbard er ikke veldig fysisk krevende, men det er en fordel å være vant til å gå lengre skiturer. Du vil gå på ski 6-8 timer hver dag og ha en pulk hengende etter deg. Terrenget vi går i er et lett terreng å gå på ski i, men du må regne med noen lengre motbakker underveis. Du må ikke ha erfaring med telting vinterstid, dette lærer du underveis.

Siden vi er i et område med isbjørn holder vi vakt i løpet av natten. Selv om sjansen er veldig liten for at vi faktisk får sett isbjørn i det hele tatt. Vi bytter på å sitte vakt sånn at alle får sjansen til å sove gjennom natten. På denne tiden av året er det lyst hele døgnet og følelsen av å “være alene” midt i disse omgivelsene, gjør at det ikke er vanskelig å holde seg våken.

Vi kan love deg en uforglemmelig uke på Svalbard, sammen med erfarne guider og mennesker med akkurat samme mål som deg – å gå på tur midt i Svalbards mektige natur !

Du vil få en egen utstyrsliste over personlig utstyr du må ha med på turen. I tillegg vil det være mulig å kjøpe eller leie utstyr du måtte trenge til gode priser.

Denne turen passer for alle som vil oppleve urørt arktisk villmark og Svalbard på sitt beste!

Velkommen på tur!

 

Just spent an amazing week in Svalbard with Yourway Adventures. A tailor-made trip in epic conditions, combining camping, skiing, dog-sled and snowmobile. Truly breathtaking scenery and we didn’t see another human being the whole time. Above all I have to recommend the care and attention to detail of Harald, our guide, who ensured the trip was simply perfection. Cannot recommend highly enough.

   – Josh Wine –

 

Kontakt oss
Svalbard
Mars - Mai
fra 23.000,-

Svalbard – “off the grid”