Vår filosofi bak våre bedriftsturer er å ta med de ansatte utendørs på aktive og spennende opplevelser som de ikke har gjort før. Vi har ferdige konsepter som kan brukes til teambuilding-aktiviteter, men vi skreddersyr gjerne et opplegg spesielt til din bedrift.

Vi bruker vår erfaring fra mange ulike ekstremsituasjoner for å utvide horisontene i din organisasjon på en virkningsfull og spennende måte som gir resultater!

Definisjonen av teambuilding er at aktivteten inneholder en variasjon av oppgaver og diskusjoner som oppfordrer deltagerne til å delta. Målet er å fokusere gruppens energi mot problemløsning, effektivitet og å maksimere deltagernes ressurser for å oppnå lagets mål. I utgangspunktet var målet til teambuilding en gruppeprosess som hadde som mål å forbedre sosiale relasjoner mellom de ansatte, men det har utviklet seg til å også omfatte å oppnå resultater, å nå konkrete mål og å ferdigstille oppgaver.

Et perfekt eksempel på dette som vi har utviklet og gjennomført ved flere anledninger er vårt konsept the Amazing Race, basert på den kjente reality serien fra tv. Denne kan gjennomføres på noen timer eller gjennom en hel dag. Vi skreddersyr opplevelsen etter innspill og ønsker fra de bedriftene som deltar for å gi de ansatte en fantastisk opplevelse.

Vi har også mange andre konsepter som er perfekte som teambuilding aktivteter. Ta en titt på våre konsepter under og kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

 

Tusen takk for veldig bra gjennomført opplegg! Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra kunder og ansatte som deltok på gjennomføringen, både underveis og i ettertid. Pareto Bank og Yourway stod bra til hverandre på grunn av høy grad av profesjonalitet. Dere leverer et kulere opplegg som helt klart skiller seg fra det “klassiske eventet”

   – Tiril Haug Villum, Administrerende Direktør Pareto Bank ASA