Vi bruker vårt konsept Tungtvannsaksjonen som en helt unik og spennende ramme for en team- eller ledersamling. Denne opplevelsen er basert på operasjonen sabotørene fra kompani Linge utførte mot den tyske oppukasjonsmaktens tungtvannsfabrikk på Rjukan under andre verdenskrig.

Tenk deg at du sitter i et trangt fly sammen med dine medarbeidere og ser ut over et vakkert vinterlandskap med fjell og vidder langt der nede. Plutselig får dere alle beskjed om at nå skjer det! Døren åpnes og alle foran deg hopper ut – en etter en. Plutselig er det din tur og du står i døren og kjenner den kalde vinden som treffer deg i ansiktet.

Så hopper du ut av flyet..

Tungtvannsaksjonen er et konsept som varer i flere dager, men det går an å bruke deler av konseptet som tilrettelegges for din organisasjon. Vi skreddersyr alltid våre programmer med utgangspunkt i de utfordringene din bedrift står ovenfor. Det som gjennomføres i denne opplevelsen er overførbart til arbeidslivet og hvordan man oppnår de resultatene man ønsker. Konsekvensene av positive grep og feiltrinn i ekstreme omgivelser blir veldig konkrete, og det kan være brutalt og alvorlig. Vi er opptatt av å legge til rette for for unikt og fagrelatert innhold som også skaper samhold.

I forfasen går vi grundig inn i bedriftens mål, verdier, suksesskriterier og utfordringer for optimal skreddersøm av innhold og konsept på samlingene. Dere vil sammen oppleve hvordan det var å kjenne på presset både psykisk og fysisk i forkant og underveis i dette oppdraget som kan vare fra en dag til flere dager. Vi er den eneste aktøren som  utenfor fallskjermforbundet kan ta dere med på et fallskjermhopp ut fra fly uten at det er et tandemhopp, men i stedet lineutløst.

Etter denne opplevelsen vil dere lære hverandre å kjenne bedre på godt og vondt – og i tillegg vil dere ha delt en unik og ekstrem opplevelse dere kan bygge videre på i selskapet/ledergruppen. Opplevelsen kan også brukes som kickoff, team building, sosialiseringstur eller kundearrangement.

Rjukan
Februar - Juni

Tungtvannsaksjonen for bedrifter