Ta med dine ansatte eller kolleger ut i Norges vakre natur neste gang dere skal ha et kurs, kickoff eller annen type samling. Yourway Basecamp er et konsept som passer perfekt for bedrifter som ønsker å gjøre noe helt unikt.

Se for deg at du står i en av Norges vakreste daler i stedet for et konferanserom neste gang du og dine ansatte er på en samling. Den vakre naturen som omringer campen sørger for både inspirasjon og aktiviteter når man ikke er i foredragsteltet.

Vårt basecamp-konsept gir deg muligheten til å ha kurs eller større samlinger nesten hvor som helst ute i den norske naturen. Konseptet består av at vi kan sette opp en basecamp for opplevelser på fjellet, i marka, i skogen eller for eksempel ved en vakker fjord.

Dette gir muligheten for å ta med seg et kurs utendørs på dagtid og ha faglig innhold på kvelden. Det passer spesielt bra om man skal ha et foredrag om for eksempel guiding, fjellmedisin eller andre kurs, i tillegg til at man kan være i et område som passer perfekt for dette.

I Basecampen vil det være mulighet for å leve et behagelig liv der middager blir servert, toaletter og dusjer vil være en del av campen og dagene går med på utendørsaktiviteter. På kveldene kan man ha forelesninger, vise filmer eller ha workshops og selvfølgelig nyte en deilig middag tilberedt på kjøkkenet.

Yourway vil tilrettelegge med alt av transport og klargjøring av campen, samt en basecamp-manager som organiserer, tilrettelegger, vasker doer/dusjer og ellers bistår med alt som trengs. Vi stiller også med kokk som tilbereder og kjøper inn alle måltider.

 

Norge
Mai - Oktober

Basecamp for bedrifter