Vi mønstrer på den unike og vakre skuta Anna Rogde og seiler nordover til Andørja, Senja og til Lyngen. Turen byr på nye fjell hver eneste dag. Her er det bare å spenne på seg skiene i fjæresteinene og legge førstespor.

Morgenstemning på dekket av Anna Rogde, med en kopp nytrukket kaffe, er som balsam for sjelen. Kvelden før har vi kastet anker på et nytt sted. I nye fjellsider venter fersk og urørt snø.

Det er her du skal sette dine spor.

Turen starter i Harstad og via Senja til Lyngsalpene. Underveis har vi fleksibiliteten til å endre kurs avhengig snøforhold, vær eller andre faktorer. Det gjør at vi vil få maksimalt ut av turen og forholdene.

Erfaringsnivået og ønskene til deltakerne, sammen med guidenes vurderinger, avgjør hvordan turene legges opp. Lengde, tidsbruk og fallhøyde vil variere. Noen av turene bruker vi hele dagen på, mens andre åpner for muligheter til å gå flere topper på én dag

Anna Rogde er en 92 fots seilskute fra 1868 og fremstår i dag som et smykke etter mange år med godt vedlikehold av dyktige, frivillige ildsjeler. Hun er en maritim kulturskatt, og samtidig et perfekt fartøy for en toppturseilas. Mannskapet er en selvfølgelig del av turopplevelsen og på kveldstid minner stemningen om “rorbua” med uforglemmelige historier i en unik setting.

Kontakt oss

Se filmen fra en av våre turer til Senja, laget av Eirik Vaage i Frost media:

Lofoten, Lyngen, Senja
Mars - Mai

Ski & Sail med skuta Anna Rogde