Yourway kan organisere unike opplevelser for bedrifter i Holmenkollen. Gjør din neste kickoff eller konferanse til en spennende og variert dag utendørs som kan toppes med en runde i Kollensvevet. Dette er Oslos mest populære attraksjon som byr på byens beste utsikt og er en fantastisk opplevelse man sent vil glemme!

Vi i Yourway har som eneste aktør full tilgang til alle fasiliteter i Holmenkollen. Disse inkluderer blant annet Kollensvevet, skiskytingsarenaen, møterom og festlokaler, lavvo, skimuseet og mye mer. I tillegg er marka med alle sine muligheter like ved.

Yourway har et veldig nært samarbeid med skiforeningen og er selskapet bak og daglig operatør av Kollensvevet. Holmenkollen er en attraksjon i seg selv, men vi tar bokstavelig talt våre kunder med dypere inn i anlegget og tar dere med på eksklusive aktiveterer og opplevelser. Vi kan også organisere større opplegg for opptil 200 deltagere med fysiske utfordringer spesiallaget for anlegget i Kollen.

En bedriftsdag i Holmenkollen kan for eksempel bestå av at vi henter deltagerne i buss, kjører til Kollen og tester ut Kollensvevet, skiskyting og rapellering. Vi avslutter med en bedre middag i skiforeningens lavvo som ligger plassert rett ved hoppbakken eller i en av de mange ærverdige restaurantene i området. Dette kan selvfølgelig kombineres med faglig innhold i egnede møtelokaler eller foredrag i vår regi. Vi kan hente inn inspirerende foredragsholdere fra turmiljøet og relatere dette til hvordan man skal lykkes som bedrift eller team.

Holmenkollen ligger lett tilgjengelig fra Oslo sentrum og er en destinasjon som kan by på mange ukjente opplevelser. Vi kan også tilrettelegge for friluftsopplevelser i Oslomarka. Dette kan bestå av sykkelturer, tilrettelegging av camp i skogen, kanoturer og mye annet.

Holmenkollen, Oslo
Mars - Oktober

Holmenkollen for bedrifter