Yourway er spesialist på å tilrettelegge og gjennomføre aktive og unike leder- og teamsamlinger i historiske rammer. Vi fletter genuine opplevelseskonsepter og utviklingsprosesser sammen for slagkraftig og resultatorientert endringsgrunnlag i bedriften. Våre to største signaturkonsepter er basert rundt Amundsen- Scott kappløpet og tungtvannsaksjonen på Rjukan – begge nasjonalt forankrede milepæler i norsk historie og identitetsgrunnlag.

Det som gjennomføres i våre opplevelser er overførbart til arbeidslivet og hvordan man oppnår de resultatene man ønsker. Konsekvensene av positive grep og feiltrinn i ekstreme omgivelser blir veldig konkrete, og det kan være brutalt og alvorlig. Vi er opptatt av å legge til rette for for unikt og fagrelatert innhold som også skaper samhold.

I forfasen går vi grundig inn i bedriftens mål, verdier, suksesskriterier og utfordringer for optimal skreddersøm av innhold og konsept på samlingene. Dere vil sammen oppleve hvordan det var å kjenne på presset både psykisk og fysisk i forkant og underveis i rekonstruksjonene som kan vare fra en dag til flere dager.

Etter en av våre opplevelser vil dere lære hverandre å kjenne bedre på godt og vondt – og i tillegg vil dere ha delt en unik og ekstrem opplevelse dere kan bygge videre på i selskapet/ledergruppen. Opplevelsene kan også brukes som kickoff, team building, sosialiseringstur eller kundearrangement.