Å bli med Yourway til Lofoten betyr at man får oppleve noe av det beste Norge har å by på. Lofoten er et mekka for alle friluftsinterreserte og byr på mektige fjell og fjorder som åpner muligheten for en mengde aktiviteter. Å stå på en seilbåt og beundre et snøkledd fjell som strekker seg helt ned til fjorden er en fantastisk følelse. Spesielt hvis man i tillegg ser på sine egne ferske skispor i den samme fjellsiden og tar en skål med menneskene du nettopp har delt denne opplevelsen med.

Lofoten består av en rekke øyer som strekker seg 200 km sørøstover ut i Norskehavet med startpunkt rett nord for polarsirkelen. Golfstrømmen sørger for at området har et overraskende varmt og behagelig klima med mye snø vinterstid. Naturen i Lofoten er dominert av ville og imponerende topper og tinder som strekker seg opp mot 1200 meter på det høyeste. Landmassen er over 2000 millioner år gammel og er et direkte resultat av forrige istid. Når isen trakk seg tilbake, etterlot den seg en drøss av spisse og taggede fjell som trekker til seg klatrere, fotografer og skikjørere fra hele verden!

Det er vanskeligere å komme på noe man ikke kan gjøre i Lofoten enn hva man kan gjøre. Mulighetene for aktiviteter i Lofoten er uendelige, men noen av forslagene er skikjøring, surfing, klatring, fisking, dykking, fjellturer, sykling, hvalsafari, grottevandring, nordlysobservasjon og mye, mye mer!

Det er ingen årstider som ikke er bra for å besøke Lofoten, men vi i Yourway tilbyr mest på våren og sommeren. Hovedsaklig vil vi basere våre aktiviteter på båtbaserte opplevelser. Her snakker vi blant annet om fantastiske guidede toppturer fra den ærverdige seilskuta Anna Rogde.

Lofoten

Lofoten