Bli med på en fantastisk høyfjellshelg. Med utgangspunkt i basecampen vår kan du bestige fjelltopper, gå på breer, padle i elver og fjellvann eller sykle i fantastiske omgivelser. Du kombinere spennende aktiviteter på dagtid med et behagelig campliv på kveldstid der middager blir servert og alle fasiliteter er tilgjengelig. Dette er høy standard til å være en telttur, men du vil fortsatt føle du er på tur. Med god mat og toaletter kan du konsentrere deg om opplevelsen. Avhengig av vær, innhold og deltakerne byr vi på foredrag, film/bilder eller rett og slett hyggelig sosial atmosfære. Vi tilrettelegger dette for grupper, men har en årlig høsttur hvor du kan melde deg på.

I stedet for å avslutte en dag full av spennende opplevelser med å sette opp telt i mørket eller tørke klærne dine, går du bare rett inn i et varmt og behagelig telt. Dette kan enten gjøres som en lavterskeltur hvor alle er med og bidra, eller komfortnivået kan heves noen hakk med dekket bord, servering av en bedre middag og tilhørende drikke. Det eneste du trenger å gjøre er å sette deg godt tilbake og nyte, mens du snakker med sidemannen om dagens høydepunkter.

 

For bedriftsgrupper kan dette være en passende lavterskel friluftsopplevelser. Det er definitivt en telttur, men du vil fortsatt føle du er på tur. Med god mat og toaletter kan du konsentrere deg om opplevelsen. En annen viktig del av konseptet er at vi kan arrangere alle aktivitetene som kan være for eksempel klatring, sykling, kurs, padling, fisking og mye annet. På kveldene kan vi legge opp til et relevant foredrag, filmvisning eller bare ha en hyggelig sosial sammenkomst. Basecampkonseptet er perfekt for å ta med større grupper nærmere de fantastiske områdene som fins i landet vårt.

Yourway vil tilrettelegge og stille med forslag til perfekte lokasjoner, aktuelle guider, foredragsholdere og en basecampmanager som organiserer, tilrettelegger, vasker toaletter/dusjer og ellers bistår med alt som trengs. Vi stiller også med kokk som tilbereder alle måltider og står for alle innkjøp. Campen vil bestå av et stort telt på 40m2, telt til kjøkken, telt til administrasjon, 15 ekspedisjonstelt til overnatting, telt til toaletter og telt til dusjer.

 

Kontakt oss
Norge
Juni - September

Yourway Basecamp