Vi ønsker alltid å gjøre ditt arrangement til en ekte og usminket opplevelse. Vi har mange ferdige konsepter å velge mellom og kompetansen som trengs for å gjennomføre noe som er unikt og annerledes.

Vi har noen faste konsepter som vi har gjennomført flere ganger tidligere med stor suksess, men vi jobber også med en veldig stor grad av skreddersøm for å gjøre våre opplevelser enda mer unike. Siden vi holder til i Oslo har vi stor erfaring med konsepter i dette området, men aktivitetene er fullt mulige å gjennomføre andre steder i landet.

Vi har blant annet utviklet et konsept som gir deg og dine ansatte en full dag av aktiviteter basert på den kjente tv-serien the Amazing Race. Vi kan gjennomføre alle aktiviteter man kan gjøre i Holmenkollen, i tillegg til Kollensvevet som vi står bak og driver.

Vi kan gjennomføre konkurranser, fester, middager, aktiviteter i Oslomarka og mye annet. Tidligere har vi blant annet arrangert middag på Fram på Bygdøy, i toppen av tårnet i hoppbakken i Holmenkollen og ute i skogen rundt et bål på kanotur.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et perfekt opplegg for deg og dine ansatte!