Svalbard – Nordenskiöld- og Sabineland 2022

Drømmer du om å gå på ski på Svalbard, men føler du ikke har nok erfaring til å gjøre det på egenhånd? Da er dette turen for deg. Våre erfarne guider vil sørge for at du får en uforglemmelig tur, som ikke krever like mye av deg som lengre ekspedisjoner.

Åpen for påmelding! Svalbard 7. Mai - 14. Mai

Vinterkurs på Finse

Et ekspedisjonskurs på Finse er for deg som drømmer om vinterturer i den norske fjellheimen, for deg som går med tanker om å reise på arrangerte ekspedisjoner, eller kanskje du drømmer om å arrangere din egen ekspedisjon.

Åpen for påmelding! Finse 18.-21. - Februar

Finnmarksvidda på langs

Uansett om du drømmer om en skikkelig lang ekspedisjon i fremtiden eller om du bare har lyst på en smak av ekspedisjonslivet – er dette en super tur og god erfaring å ta med seg videre!

Vi starter i Stabbursdalen, hvor vi raskt er inne i Nasjonalparken og scooterfritt område. Her tråkker vi egne spor gjennom verdens nordligste furuskog og fortsetter videre mens landskapet veksler mellom jevnt bølgende vidder, fjellkolleterreng og snaufjell. Denne skituren over Finnmarksvidda til Karasjok er en av verdens flotteste skiturer!

Dette er det beste av Finnmark!

Åpen for påmelding! Finnmarksvidda 6. Februar - 12. Februar 2022

Ski & Sail med skuta Anna Rogde

Vi mønstrer på den unike og vakre skuta Anna Rogde og seiler nordover til Andørja, Senja og til Lyngen. Turen byr på nye fjell hver eneste dag. Det er bare å spenne på seg skiene og nyte turen. Det er her du skal sette dine spor.

Lofoten, Lyngen, Senja Mars - Mai

Tungtvannsaksjonen

I februar 1943 gjennomførte en liten gruppe norske soldater en dristig aksjon da de sprengte tungtvannsfabrikken på Vemork i Rjukan. Bli med og gjennopplev den dristige aksjonen, som senere ble kjent som en av verdens første militære spesialoperasjoner.

Rjukan Januar - Mai

Hundekjøring på Finse

Hundespannkjøring på fjellet vinterstid er en enestående og spesiell opplevelse! Underveis får man nærkontakt med de fantastiske trekkhundene, man får oppleve vinterfriluftsliv på en helt spesiell måte. Alle kan være med på en tur med hundespann.

Finse Januar - Mai

Vårskitur over Hardangerjøkulen

Bli med Yourway på en av Norges vakreste vårskiturer som går fra Finse, over Hardangerjøkulen og ned mot Simadalen. Vi kan love en opplevelse som inneholder alt som gjør våren i Norge fantastisk. Vi tilbyr tre ulike varianter av turen.

Finse April 2019 - Mai

Vårskitur over Jostedalsbreen

Josten på langs er virkelig en av norges store turperler og går over fastlands-Europas største bre. Turen inkluderer blant annet en fantastisk skitur, overnatting i telt, ferdsel på bre og bestigning av 2000 meters topper.

Jostedalsbreen Nasjonalpark Mai - Juni

Amundsen Experience

Roald Amundsen og Robert Falcon Scott ville begge bli den første til å nå Sydpolen. Amundsen vant og tok æren. Scott og hans menn døde på veien tilbake. Nå kan du være med på Amundsens sydpolferd og gjenoppleve det historiske kappløpet.

Finse Januar - Mai

Framheim på Finse

Den originale Framheim ligger i dag på havets bunn, men på Framheim på Finse kan du gjenoppleve det hele. I 2011 reiste vi nemlig rekonstruksjonen av Framheim, og den ble offisielt åpnet av daværende statsminister Jens Stoltenberg. Framheim på Finse er et levende museum der du får mulighet til å skaffe deg din egen erfaring med polarhistorien.

Finse Januar - Oktober

Svalbard – “off the grid”

Svalbard, med sin plassering midt mellom Nordpolen og fastlandsnorge, er et av verdens mest eksotiske reisemål og byr på en fascinerende natur. Våre turer og ekspedisjoner til Svalbard er skreddersydde og målet er å realisere dine drømmer med vår kompetanse.

Svalbard Mars - Mai