Svalbard – Nordenskiöld- og Sabineland

Drømmer du om å gå på ski på Svalbard, men føler du ikke har nok erfaring til å gjøre det på egenhånd? Da er dette turen for deg. Våre erfarne guider vil sørge for at du får en uforglemmelig tur, som ikke krever like mye av deg som lengre ekspedisjoner.

Åpen for påmelding! Svalbard 1 - 8. mai 2019

Vinterkurs på Finse

Et ekspedisjonskurs på Finse er for deg som drømmer om vinterturer i den norske fjellheimen, for deg som går med tanker om å reise på arrangerte ekspedisjoner, eller kanskje du drømmer om å arrangere din egen ekspedisjon.

Åpen for påmelding! Finse 6. - 10. mars 2019

Skiekspedisjon og Topptur på Svalbard 2019

Vår skiekspedisjon og topptur på Svalbard er litt mer fysisk krevende enn skituren vår på Svalbard, og det er en fordel å være vant til å gå lengre skiturer. Du vil gå på ski ca 8 timer hver dag og ha en pulk hengende etter deg. Vi kan love deg en uforglemmelig opplevelse på Svalbard, sammen med erfarne guider og mennesker med akkurat samme mål som deg; Å få oppleve Svalbards fantastiske natur.

Åpen for påmelding! Svalbard 13 - 24. april 2019

Vinterkurs for ungdom og foreldre

Et vinterkurs på Finse er for deg som drømmer om vinterturer i den norske fjellheimen sammen med din ungdom. Dere er kanskje mye på tur vår, sommer og høst, men terskelen for å dra på vintertur, er litt for høy. For oss i Yourway er målet å fjerne denne terskelen, slik at dere trygt kan ferdes på tur vinterstid. Dette er definitivt den beste måten å få en trygg start på det vinterfriluftslivet har å by på.

Åpen for påmelding! Finse 20. - 24. februar 2019

Ski & Sail med skuta Anna Rogde

Vi mønstrer på den unike og vakre skuta Anna Rogde og seiler nordover til Andørja, Senja og til Lyngen. Turen byr på nye fjell hver eneste dag. Det er bare å spenne på seg skiene og nyte turen. Det er her du skal sette dine spor.

Lofoten, Lyngen, Senja April - Mai

Tungtvannsaksjonen

I februar 1943 gjennomførte en liten gruppe norske soldater en dristig aksjon da de sprengte tungtvannsfabrikken på Vemork i Rjukan. Bli med og gjennopplev den dristige aksjonen, som senere ble kjent som en av verdens første militære spesialoperasjoner.

Rjukan Januar - Mai

Hundekjøring på Finse

Hundespannkjøring på fjellet vinterstid er en enestående og spesiell opplevelse! Underveis får man nærkontakt med de fantastiske trekkhundene, man får oppleve vinterfriluftsliv på en helt spesiell måte. Alle kan være med på en tur med hundespann.

Finse Januar - Mai

Vårskitur over Hardangerjøkulen

Bli med Yourway på en av Norges vakreste vårskiturer som går fra Finse, over Hardangerjøkulen og ned mot Simadalen. Vi kan love en opplevelse som inneholder alt som gjør våren i Norge fantastisk. Vi tilbyr tre ulike varianter av turen.

Finse Mai - Mai

Vårskitur over Jostedalsbreen

Josten på langs er virkelig en av norges store turperler og går over fastlands-Europas største bre. Turen inkluderer blant annet en fantastisk skitur, overnatting i telt, ferdsel på bre og bestigning av 2000 meters topper.

Jostedalsbreen Nasjonalpark Mai - Juni

Amundsen Experience

Roald Amundsen og Robert Falcon Scott ville begge bli den første til å nå Sydpolen. Amundsen vant og tok æren. Scott og hans menn døde på veien tilbake. Nå kan du være med på Amundsens sydpolferd og gjenoppleve det historiske kappløpet.

Finse Januar - Mai

Framheim på Finse

Den originale Framheim ligger i dag på havets bunn, men på Framheim på Finse kan du gjenoppleve det hele. I 2011 reiste vi nemlig rekonstruksjonen av Framheim, og den ble offisielt åpnet av daværende statsminister Jens Stoltenberg. Framheim på Finse er et levende museum der du får mulighet til å skaffe deg din egen erfaring med polarhistorien.

Finse Januar - Oktober

Svalbard – “off the grid”

Svalbard, med sin plassering midt mellom Nordpolen og fastlandsnorge, er et av verdens mest eksotiske reisemål og byr på en fascinerende natur. Våre turer og ekspedisjoner til Svalbard er skreddersydde og målet er å realisere dine drømmer med vår kompetanse.

Svalbard April 2019 - Mai 2019