Havkajakk Skottland

Skottland byr på betagende natur og landskap, bortgjemte bukter, korallstrender, små øyer, panoramautsikt og mulighet til å oppleve marint dyreliv på nært hold.

Skottland 30. September - 7. Oktober

Kajakk og fottur på Sør-Grønland

Frodig landskap, bratte tinder og dype fjorder. Kombinasjonen fottur og kajakk blir en optimal måte å plukke perler fra Sør-Grønlands vakre natur. Bli med på en uforglemmelig reise!

Åpen for påmelding! Grønland 19. juli 2018 - 1. august 2018

Svalbard fottur 2019

Svalbard på sommeren byr på opplevelser av de sjeldne. Her kommer man tettere på alt. Dyrelivet, fossilene i fjæra, isbreene, fjellene og havet. Den sårbare naturen i Arktisk kommer til å gi deg en uforglemmelig uke på Svalbard.

Åpen for påmelding! Svalbard 11. August 2019 - 17. August 2019

Kajakk & fottur – “The secret fjord”

Bli med på en padle- og fotturopplevelse i spektakulært Vestlandsterreng. Vi tar deg med til noen fantastisk natur perler og til ”The secret fjord”. Vi liker å kalle fjorden vår for ”hemmelige” fordi det er en fjord for kjennere.

Åpen for påmelding! Kjellandbu og Fyksesundet 1. juni 2018 - 3. juni 2018

Padleekspedisjon på Grønland

Grønland er verdens største øy og et land full av kontraster. Tinderekker og breer som stuper ned i isfylte fjorder. Isfjell og engblomster i ett og samme landskap. Bli med oss på et 14-dagers padleventyr til frodige Sør-Grønland!

Åpen for påmelding! Grønland 19. juli 2018 - 1. august 2018

Nansenruta over Grønland 2019

Nå kan du bli med oss på en helt unik kryssing av Grønlandsisen. Høsten 2019 seiler vi til østkysten på Grønland og går samme ruten som Fridtjof Nansens og hans menn gikk i 1888. Fra Umivik i Øst til Austmannadalen i Vest.

Åpen for påmelding! Grønland 20. august 2019 - 22. september 2019

Rallarvegen

Rallarvegen er en oppdagelsesferd i natur og kulturhistorie. Det er en av de vakreste sykkelturene i landet og en fullkommen måte å oppleve høyfjellet på, samtidig som det er en reise inn i livet som Rallar og fjellfant.

Finse - Flåm August - Oktober

Yourway Basecamp

Vårt Basecamp konsept gir muligheten for å ha større samlinger ute i naturen nesten hvor som helst i Norge. Dette konseptet betyr at man kan kombinere spennende aktiviteter på dagtid med et behagelig liv der middager blir servert og alle fasiliteter er tilgjengelig etterpå.

Kan legges til mange steder Mars - Oktober

Viking

For tusen år siden var Sognefjorden hjemsted for mange norske vikinger. De lokale høvdingene ble mektige, men med rikdom og makt fulgte også strid og ufred. Denne vikingferden går over fjell og fjord langs Nærøyfjorden og byr på magiske kontraster og storslått natur.

Nærøyfjorden, Aurland, Norge Mai - September