Dette er en actionfylt og spennende aktivitet som virkelig vekker konkurranseinstinktet hos dine ansatte eller medarbeidere. Konseptet kan legges til hele landet og passer bra som dagsevent for bedrifter fra 20 opp til 100 deltagere.

Spenningen er til å ta og føle på når du står på startstreken og vet at du skal ut på en intens konkurranse mot alle andre på jobben – spesielt når det også er det eneste man vet. Dere får utlevert første ledetråd og så er en dag full av intense og uforutsigbare oppgaver i gang!

Racet går ut på at lagene gjennom hele konkurransen må finne nye ledetråder som sender dem videre til en ny oppgave. Man kan basere seg på alt fra å gå/løpe til offentlig transport eller sykler for å gjennomføre konkurransen. Vi legger opp til spennende og utfordrende oppgaver som er både tankekrevende og fysiske, og som samtidig tar alle med til nye og ukjente steder.

Vi var med på å utvikle og gjennomføre den første sesongen av the Amazing race Norge. Dette la grunnlaget for ideen om å la alle få muligheten til å ta del i denne opplevelsen. Det blir laget en detaljert raceplan for hver gjennomføring med spesialtilpassede poster og oppgaver.

Amazing Race er noe vi har gjort mange ganger nå med stor suksess. Erfaringen er at dette er noe som fungerer veldig bra og skaper masse engasjement. Dette konseptet passer spesielt bra som kickoff, teambuilding eller som en sosial sammenkomst. Vi kan også tilrettelegge for egnet sted/lokale for middag etter endt gjennomføring.

 

Yourway
Oslo (eksempel)
Januar - Desember (hele året)

The Amazing Race