Åpen for påmelding!

Kong Oscar II land på Spitsbergen ligger ikke langt unna Longyearbyen og er et perfekt sted for en kort introduksjonstur med ski, telt og pulk på Svalbard. Bilveien går fra Longyearbyen og frem til Gruve-7 fjellet. Der er det noen hytter, men vi får raskt følelsen av å være langt fra sivilisasjonen.

Vi blir transportert med bil fra Longyearbyen og inn Adventdalen til foten av Gruve-7 fjellet, der blir vi satt av og der starter vi vår vandring inn mot Foxfjellenes breer og topper.

Området er et spektakulært breområdet, med dramatiske topper og ubeskrivelig utsikt. I denne villmarken, der isbjørnen regjerer og naturen er urørt, lager vi våre egne spor innover i “det arktiske riket”.

Dette er en uforglemmelig, unik og spesiell arktisk skitur, som passer for alle som vil oppleve urørt arktisk villmark og Svalbard på sitt beste!

Som deltager på denne turen vil du være med på, og lære alt du trenger for å dra på vintertur. Vi vil sammen sette opp telt, lære testrutiner, fyre primus og tilbrede mat på denne. Om kvelden ser vi på kart og planlegger neste dags rute og turen videre. Vi følger med på terrenget og snakker litt om skredfare, og gjør risikovurderinger underveis.

Bjørnejakten er kanskje den fineste timen på døgnet, det er helt stille og midnattssolen står lavt på himmelen og gir et magisk lys over topper og breer – ikke glem kamera!

Vi får 4 dager på ski og 3 netter i camp, før en varm dusj og en bedre middag på Kroa i Longyearbyen.

En uforglemmelig Kristi Himmelfarts helg, med nye opplevelser og gode historier!

 

 

Just spent an amazing week in Svalbard with Yourway Adventures. A tailor-made trip in -25C conditions, combining camping, skiing, dog-sled and snowmobile. Truly breathtaking scenery and we didn’t see another human being the whole time. Above all I have to recommend the care and attention to detail of Harald, our guide, who ensured the trip was simply perfection. Cannot recommend highly enough.

   – Josh Wine

 

Kontakt oss
Yourway
Svalbard
9. mai 2018 - 13.mai 2018
Åpen for påmelding!
14.500,-

Skitur til Oscar II Land, Svalbard